Over ons

We zijn een gezellige familie die al heel lang op camping Haayse Bos in Ouddorp vakanties viert. Ongeveer in 1980 startte deze camping en onze ouders hoorden bij de eersten die een plekje konden kiezen. Ze kozen de mooiste hoek, want de tuin ligt helemaal vrij. Door de bomen kijk je uit op de weilanden….. En wanneer je wakker wordt, hoor je een prachtig vogelconcert! Inmiddels vinden ook onze kinderen het leuk om naar Ouddorp te gaan.

We hebben vanaf 2017 de stacaravan overgenomen. Het was leuk en uitdagend om gezamenlijk na te denken over het opnieuw opfrissen en inrichten. Hoewel het nog niet helemaal klaar is, zijn we tevreden met het resultaat tot nu toe.

Eén reactie

  1. Beste familie,
    Wij hebben 10 jaar geleden een 10-jarige stacaravan Boston Super Plus gekocht en mogen nog 10 jaar op Molecaten park Rondeweibos verblijven met deze stacaravan. Wij willen deze stacaravan renoveren met een uitbreiding voor een nieuwe badkamer en stapsgewijs zijn er ook nog meerdere wensen. Wij gaan jaarlijks met onze bewoners op vakantie in onze stacaravan maar is sterk verouderd.Onze vraag is of jullie in de buurt ervaren aannemers weten die een dergelijke klus al eens eerder hebben uitgevoerd? Zo ja, kunnen en willen jullie ons hierover informeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *