see post vergeofsex.com
sex movies
www.justporntube.net superstar pawg mia malkova riding with finger in bubblebutt.

Bedden: indeling en afmetingen

In de grote slaapkamer staat een 2-persoonsbed van 1,40 bij 2 meter. In april 2023 is hier een nieuw matras voor gekocht. Het 4-seizoenen dekbed (2 delen) dat daarbij ligt is 2 bij 2 meter. Enkele extra dekens en een kussen liggen onder dit bed. In deze kamer kunt u ook zelf een peuterbedje bijplaatsen.

De slaapbank in de woonkamer is ook 1,40 bij 2 meter. In de bakken onder het bed liggen kussens en het dekbed van 2 bij 2 meter.

De kleine slaapkamer heeft een 2-persoons stapelbed (voorheen 3-persoons). Deze zijn 0,80 bij 1,90m. Bij elk bed is een dekbed van 1,40 bij 2 meter. Een foto van de nieuwe situatie wordt binnenkort toegevoegd.

Het 7e bed is een los opklapbed van 0,80 bij 1,80 meter. Dit bed kan in de slaapkamer of woonkamer neergezet worden. Hierbij is een dekbed die onder het 2-persoonsbed in een zwart-witte tas ligt. Het is ook prima als u zelf een luchtbed of matje meeneemt.

Voor alle bedden geldt: laat de matrasbeschermers en onderslopen van de kussens zitten. Daaroverheen gaan uw eigen hoeslakens, dekbedhoezen en kussenslopen. U kunt natuurlijk ook slaapzakken meenemen, maar dan moeten er nog steeds eigen hoeslakens en kussenslopen bij.

moved here evvivaporno.com
moved herehothdjizz.com