see post vergeofsex.com
sex movies
www.justporntube.net superstar pawg mia malkova riding with finger in bubblebutt.

Bedden: indeling en afmetingen

In de grote slaapkamer staat een 2-persoonsbed van 1,40 bij 2 meter. In april 2023 is hier een nieuw matras voor gekocht. Het 4-seizoenen dekbed (2 delen) dat daarbij ligt is 2 bij 2 meter. Enkele extra dekens en een kussen liggen onder dit bed. In deze kamer kunt u ook zelf een peuterbedje bijplaatsen.

De slaapbank in de woonkamer is ook 1,40 bij 2 meter. In de bakken onder het bed liggen kussens en het dekbed van 2 bij 2 meter.

De kleine slaapkamer heeft een 2-persoons stapelbed (voorheen 3-persoons). Deze zijn 0,80 bij 1,90m. Bij elk bed is een dekbed van 1,40 bij 2 meter.

Het 7e bed is een los opklapbed van 0,80 bij 1,80 meter. Dit bed kan in de slaapkamer of woonkamer neergezet worden. Hierbij is een dekbed die onder het 2-persoonsbed in een zwart-witte tas ligt. Het is ook prima als u zelf een luchtbed of matje meeneemt.

Voor alle bedden geldt: laat de matrasbeschermers en onderslopen van de kussens zitten. Daaroverheen gaan uw eigen hoeslakens, dekbedhoezen en kussenslopen. U kunt natuurlijk ook slaapzakken meenemen, maar dan moeten er nog steeds eigen hoeslakens en kussenslopen bij.

moved here evvivaporno.com
moved herehothdjizz.com