see post vergeofsex.com
sex movies
www.justporntube.net superstar pawg mia malkova riding with finger in bubblebutt.

Reacties van huurders

Gelukkig zijn er allerlei gezinnen, echtparen, vriendengroepen enz. die de caravan van ons huren. Sommigen komen al een heel aantal jaren. Anderen voor het eerst. Via de mail ontvangen we over het algemeen positieve reacties. Zoals:

“We hebben het weer heel goed naar ons zin gehad in Ouddorp! Alleen was het deze keer wel heel kort…. We hopen zeker terug te komen in jullie caravan. Alleen de wifi is niet heel goed, de rest is top!

“We hebben het heerlijk gehad in jullie caravan. Er was echt van ALLES aanwezig, mooie badkamer, het bed ligt prima en de ligging is gewoon prachtig. Echt een plek om nog eens terug te gaan. Wat betreft het inventaris hebben jullie echt overal aan gedacht, het enige wat we misten waren eierdopjes. Ter geruststelling: de eitjes smaakten ook prima zonder eierdopjes. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, want zo voelde het, en misschien tot een volgende keer.”

“wij willen u nog even bedanken dat we in uw carvan mochten vertoeven. We hebben erg genoten. Het ziet er allemaal keurig uit, zo gezellig bij elkaar.”

Daar worden wij ook weer blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

moved here evvivaporno.com
moved herehothdjizz.com